overboard-remake-2018-video-preview-poster

Moj lažni mož

Leonardo, sebični bogati plejboj pade z jahte in se zbudi v bolnišnici z izgubo spomina. Ko njegova nekdanja delavka izve za nesrečo, se mu odloči maščevati in ga prepriča, da je njen mož. Kot materi samohranilki s tremi otroki bi ji pomoč okoli hiše vsekakor prav prišla. Kmalu bo ta bogataš delal, česar ni nikoli prej. Čeprav mu bo sprva težko, se bo Leo na koncu le prilagodil in vzljubil svoje „novo” življenje.

Ena od najbolj slovitih romanc z velikih platen (Overboard; pri nas prevedena kot Padec v vodo, z resničnim parom Goldie Hawn in Kurtom Russellom v glavnih vlogah) je v novi inačici postavljena na glavo, poleg tega pa prvič na platnih skupaj predstavlja dva velikana komedije, Eugenia Derbeza in Anno Faris.

Leonardo Montenegro prihaja iz ene nebogatejših mehiških družin in ima vse, kar mu poželi srce – je pravi razvajeni bogatunski plejboj, poosebljenje razkošnega in razsipnega življenja; pozna le užitek in ni nobenega dela. Medtem je Kate Sullivan tipična mati samohranilka iz delavskega razreda, ki kroti kup otrok in gara v kar nekaj službah, hkrati pa študira za negovalko. In teh dvoje življenj se neizogibno križa, ko Kate najamejo, da jutro po še eni razkošni zabavi na Leovi glamurozni jahti počisti bleščic polno nesnago. A ko Kate noče ugoditi Leovim ukazom, naj mu prinese kaj za pod zob, jo odpusti in ji niti ne plača – kar sproži vrsto verižnih dogodkov, ki bodo spremenili tako njeno kot njegovo življenje.

Naslov v izvirniku: Overboard
V kinu od: 10.05.2018
Dolžina filma: 112 minut
Država / Letnik: USA/2018
Filmski žanr: Komedija, Romantični film
Igralci: Anna Faris, Eva Longoria, Eugenio Derbez
Režija: Bob Fisher, Rob Greenberg
Distributer: Blitz film & video distribution d.o.o.
Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *