534534

Nevesta

V Rusiji so v 19. stoletju imeli nenavaden običaj fotografiranja mrtvih sorodnikov. Ta film temelji na pričevanjih o zastrašujočih, resničnih izkušnjah z duhovi preminulih.

Nastja je mlada ženska, ki gre s sinom obiskat družinsko hišo bodočega moža. Hiša je čudovita, vse ostalo pa je zelo nenavadno. Med tem, ko se pripravlja na poroko, si Nastja ne more predstavljati, za kako veliko napako gre.

V Rusiji so v 19. stoletju imeli nenavaden običaj fotografiranja umrlih družinskih članov. To je storil tudi fotograf, ki je svojo pokojno ženo pokopal poleg žive device, da bi obudil duh svoje žene v telesu mlade deklice. Nepredvidene okoliščine prekinejo ta nenavaden ritual, zato se oživela ženska začne obnašati čudno.

Film nas potem popelje v sedanjost, ko glavna junakinja Nastya in njen zaročenec Ivan odpotujeta v družinski dom Ivanovih staršev, kjer se nameravata poročiti. Nastyo strašijo nenavadni dogodki v hiši in kmalu spozna, da je žrtev čudnih ritualov družine svojega zaročenca. Prepozno, da bi se rešila?

Naslov v izvirniku: The Bride
V kinu od: 03.05.2018
Dolžina filma: 93 minut
Država / Letnik: RUS/2017
Filmski žanr: Grozljivka, Triler
Igralci: Victoria Agalakova, Vyacheslav Chepurchenko, Aleksandra Rebenok
Režija: Svyatoslav Podgaevskiy
Distributer: Famous Fox d.o.o.
Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *