theringhhhu88u

Kako dolgo bi ostali živi v grozljivki glede na astrološko znamenje?

Mislite, da bi ostali živi do konca grozljivke? Bi rešili svoje prijatelje pred zblaznelim morilcem? Ali pa ste tista prva oseba, ki z vratom prestreže oster del mačete? Težko je preživeti v slasher grozljivki, čeprav si domišljamo drugače, dolžina življenja pa je odvisna predvsem od astrološkega znamenja. Če v to verjamete, seveda.

Aries (March 21 - April 19) is listed (or ranked) 1 on the list How Long Would You Survive A Horror Movie Based On Your Zodiac Sign?Oven: Lik, ki umre prvi

Ni poti okoli. Ovni bodo vedno prvi, ki umrejo v grozljivki. Nič jih ne prestraši, ker so preveč zamoteni z raziskovanjem sveta okoli sebe. Niti se ne zavedajo, da so v grozljivki. Samo dvigujejo telefon in klepetajo z zamaskiranim morilcem, ki čaka zunaj. Hodijo po bližnjici čez skrivnosti gozd sredi noči. Ovni so katalisti za katastrofo.

Taurus (April 20 - May 20) is listed (or ranked) 2 on the list How Long Would You Survive A Horror Movie Based On Your Zodiac Sign?

Bik: Lik, ki misli, da je morilec mrtev, ampak presenečenje! Živ je.

Vsak, ki je rojen pod znamenjem bika se je pošteno boril, da je prišel do te točke v življenju. Zavzamejo se in ne odnehajo, dokler ne dosežejo cilja. Ko pride do grozljivke, je cilj, da ostaneš živ. In točno to bodo storili! Tudi, če bodo morali gledati trpeti prijatelja, ki ga stran odvleče zamaskirani morilec.

Gemini (May 21 - June 20) is listed (or ranked) 3 on the list How Long Would You Survive A Horror Movie Based On Your Zodiac Sign?Dvojček: Lik, ki se spotakne ob kamen, ko beži strani od morilca

Dvojčki zlahka izgubijo koncentracijo, zato so dokaj slabi v grozljivkah. Potencialne žrtve morajo ostati zbrane in na žalost dvojčki ne blestijo pri tem. Najverjetneje se bodo ločili od skupine, se spotaknili ob kamen ali si zvili gleženj, medtem ko tečejo stran od morilca. V vsaki grozljivki se nekdo spotakne. Ta lik je dvojček.

Cancer (June 21 - July 22) is listed (or ranked) 4 on the list How Long Would You Survive A Horror Movie Based On Your Zodiac Sign?

Rak: Lik, ki umre v kopalnici

Ultimativni vodni znak so raki; zelo čustveni, podporni in intuitivni. Čeprav imajo radi svoje prijatelje, včasih potrebujejo prostor zase, zato se umaknejo v kopalnico, kjer je veliko ogledal. Na žalost pa je v grozljivki to zadnja stvar, ki jo želiš narediti. Ponavadi raki ne vedo, da je za njimi morilev. Nekaj sumijo, a ne živijo dovolj dolgo, da bi lahko opozorili svoje prijatelje.

Leo (July 23 - August 22) is listed (or ranked) 5 on the list How Long Would You Survive A Horror Movie Based On Your Zodiac Sign?

Lev: Lik, ki umre medtem, ko vsi drugi počivajo in si nabirajo moči

Večina grozljivk si vzame nekaj minut za počitek, da si vsi malo odpočijejo. Na tej točki filma sledi krvava smrt. Levi se radi sprostijo in počivajo, kar pa je voda na mlin noremu morilcu. Levi so tisti, ki iščejo barvo na soncu, si privoščijo kopel ali cigareto. Tisti trenutek, ko levi ujamejo sapo, si zapečatijo usodo.

Virgo (August 23 - September 2 is listed (or ranked) 6 on the list How Long Would You Survive A Horror Movie Based On Your Zodiac Sign?

Devica: Lik, ki umre po spolnem odnosu

Device so eden bolj represivnih znakov v astrologiji. V grozljivki jo predstavljata dejanska devica ali devičnik. V puritanskem svetu groze, vedno ko nekdo seksa, konča mrtev. Če bo kdo izgubil življenje po spolnem odnosu, so to device. Morilca vedno vidijo prepozno.

Libra (September 23 - October  is listed (or ranked) 7 on the list How Long Would You Survive A Horror Movie Based On Your Zodiac Sign?

Tehtnica: Lik, ki umre na zabavi, a ga nihče ne opazi

Tehtnica je tista, ki skrbi za svoje prijatelje. Če se znajdejo na zabavi, počistijo svinjarijo, ki ostane za drugimi. Dobra grozljivka pa vedno vsebuje zabavo sredi drugega akta, kjer se glavni liki zberejo in eden za drugim začnejo umirati. Tehtnica bo odšla po okrepčila, a bo končala na drugem svetu. Tisto pivo ne bo dostavljeno, bo pa eno truplo več.

Scorpio (October 23 - November is listed (or ranked) 8 on the list How Long Would You Survive A Horror Movie Based On Your Zodiac Sign?

Škorpijon: Lik, ki se bori z zlobnežem, ampak vseeno umre

Škorpijoni skorajda vedno zdržijo do konca. Tako pod nadzorom imajo svoje življenje, da jih je težko pokončati. Njihova samozavest jih pripelje na varno do finiša. Sčasoma se naveličajo bežanja in se lotijo morilca sredi ceste, polja, prazne šolske telovadnice ter zavpijejo: “Kaj še čakaš!?” Pogumna predstava, a tudi oni na koncu umrejo. Dihajo le toliko časa, dokler ne pomagajo pri pobegu njihovih prijateljev.

Sagittarius (November 22 - Dec is listed (or ranked) 9 on the list How Long Would You Survive A Horror Movie Based On Your Zodiac Sign?

Strelec: Lik, ki skuša posvariti ostale, a umre v procesu

Dobra novica za strelce je, da vedno skušajo prilezti do konca grozljivke. Slaba pa, da bodo umrli, ker skušajo pomagati prijateljem. Strelci radi  delajo po svoje, včasih pa so sila nepotrpežljivi. V grozljivki njihova želja po končni špici lahko pomeni njihov propad. Ni važno, kaj se naučijo o morilcu, ko skušajo posvariti ostale, končajo v grobu.

Capricorn (December 22 - Janua is listed (or ranked) 10 on the list How Long Would You Survive A Horror Movie Based On Your Zodiac Sign?

Kozorog: Lik, ki umre, ko se morilec vrne k življenju

Kozorogi mislijo, da so zelo pametni. Lahko načrtujejo, ampak ne zaupajo nikomur. Te lastnosti so lahko moteče v resničnem svetu, toda v grozljivki so tiste, ki jih potrebuješ, da preživiš. Na žalost so kozorogi tudi naduti, kar pomeni, da jih bo morilec, za katerega sprva mislijo, da je mrtev, v zadnjem trenutku presenetil in pokončal.

Aquarius (January 20 - Februar is listed (or ranked) 11 on the list How Long Would You Survive A Horror Movie Based On Your Zodiac Sign?

Vodnar: Lik, ki umre, še preden se film prične

Tisti, ki so rojeni pod znakom vodnarja, hočejo ustvariti boljši svet. Ko se odločijo, da bodo pomagali, jih ne bo ustavilo prav nič. Na žalost so lahko svojeglavi, kar pomeni, da jih čaka smrt v grozljivki. To se bo zgodilo, še preden se film sploh prične. Lahko, da v preblisku iz preteklosti, kako je morilec postal odvisen od umorov, ali pa vodnar nič hudega sluteč pobere štoparja, ki se izkaže za morilca. V vsakem primeru jih ni več po nekaj minutah.

Pisces (February 19 - March 20 is listed (or ranked) 12 on the list How Long Would You Survive A Horror Movie Based On Your Zodiac Sign?

Ribi: Lik, ki umre, ko se vsi razpršijo

Ni pomembno, kakšne vrste grozljivka je, na neki točki se bo zgodilo; skupina se bo razpršila. Občinstvo ve, da je to slaba ideja. Tudi liki vedo, da je to slaba ideja, ampak se vseeno zgodi. Tisti z astrološkim znamenjem ribi so radi sami, zaradi česar bi jim to celo koristilo, ampak se zlahka prestrašijo. In nič ni bolj grozljivega kot grozljivka. Mogoče naletijo na pošast, lahko padejo v past ali se napičijo na drevo.

Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *