movie_003228805_5835_1579799873

Fantazijski otok

Produkcijska hiša Blumhouse (Noč čarovnicZbeži!ParanormalnoRazcepljen) nam bo februarja postregla s srhljivko Fantazijski otok, po kateri bomo naslednjič dvakrat razmislili, preden si bomo kaj zaželeli. Preden izvemo, kaj se zgodi, ko se največje fantazije spremenijo v grozo, lahko že zdaj v prvem napovedniku filma doživimo čar skrivnostnega otoka.

Fantazijski otok vam pričara življenje, o kakršnem od nekdaj sanjarite. Tu je vse mogoče in tu se uresničijo celo najbolj nenavadne in neverjetne sanje. Toda kaj se zgodi, ko spoznate, da lahko vaše želje nekoga – ali celo vas – stanejo življenje? Kako daleč bi šli, da uresničite svoje želje? In bi bili pripravljeni plačati ceno?

Na otoku s privlačnim imenom Fantazija skrivnostni gospod Roarke v razkošnem, odmaknjenem tropskem letovišču uresničuje skrivne želje svojih gostov. Ko pa se čarobna doživetja spremenijo v nočno moro, bodo morali gostje razrešiti skrivnost otoka, da bi se rešili.

Film je režiral Jeff Wadlow (Kick-Ass 2), v glavnih vlogah pa nas bodo očarali Michael Peña (Ant-ManAmeriške prevare), Maggie Q (Misija: Nemogoče 3Umri pokončno 4), Lucy Hale (serija Ljubke lažnivke), Austin Stowell (Most vohunovRitem norosti), Portia Doubleday (serija Mr. RobotOna), Jimmy O. Yang (Noro bogati Azijci), Ryan Hansen (Petek 13.) in Michael Rooker (serija Živi mrtveciVaruhi galaksije).

Naslov v izvirniku: Fantasy Island
V kinu od: 13.02.2020
Dolžina filma: 109 minut
Država / Letnik: USA/2020
Filmski žanr: Triler, Grozljivka, Pustolovski film
Igralci: Lucy Hale, Kim Coates, Michael Peña, Maggie Q, Portia Doubleday
Režija: Jeff Wadlow
Distributer: Con Film d.o.o.
Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *